Engineering your future

Je nieuwe baan bij een van deze succesvolle organisaties

ACC ICT

ACC ICT is specialist in IT-continuïteit. Dat wij 'State of the Art' technieken gebruiken om oplossingen te ontwikkelen onderstreept onze ambities, maar de techniek alleen is niet de reden dat wij het verschil maken. Het is de loyaliteit en het commitment van onze mensen en een werkomgeving waarin werknemers het naar hun zin hebben, fouten mogen maken en waar ze hun talenten en vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen. Je werkt aan concrete doelen zodat je jezelf én de organisatie steeds weer een stapje verder weet te brengen.

www.acc-ict.com

Altios Cloud Experts

Altios Cloud Experts is een jong bedrijf met 10 medewerkers. Altios helpt bedrijven en organisaties innoveren met de inzet van nieuwe en bewezen ICT en Telecom oplossingen. We focussen op innovatieve technologie en zet deze in voor het bouwen, beheren en supporten van IT en Telecom omgevingen die altijd online moeten zijn. Wij hebben een platte organisatie met een informele cultuur. Zoek je een collegiale werksfeer met altijd ruimte voor nieuwe ideeën en verdere innovatie? Dan ben je van harte welkom!

www.altios.nl

Art Of Automation

Art Of Automation B.V. is trots zich als deelnemer van Job in the Cloud te mogen presenteren. Binnen ons bedrijf krijg je de gelegenheid om je in de volle breedte van ons vakgebied in te zetten en ontwikkelen.

Ons team spant zich dagelijks in om kwalitatieve dienstverlening betaalbaar beschikbaar te stellen. We focussen ons op het bedenken, bouwen en beheren van complexe IT-infrastructuren. Wij zorgen ervoor dat al onze klanten en partners de aandacht en focus krijgen, die hoort bij een dienstverlening die opvalt door een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau.

Wij nemen onze klanten de zorg voor IT uit handen, zodat zij zich volledig op hun dagelijkse werkzaamheden kunnen richten. Het bouwen van oplossingen voor onze relaties begint vaak aan de pool- of tafeltennistafel, waarna we de tijd nemen het projectplan verder gestalte te geven.

Sinds 2019 beschikken wij over ons eigen glasvezelnetwerk in Noord-Holland, waarop wij onze diensten als zakelijk internet en MPLS beschikbaar stellen. Wanneer je bij ons aansluit, krijg je de kans om bij te dragen aan het bouwen van onze eigen infrastructuur met de nieuwste hoogwaardige technologieën.

www.artofautomation.net

Avantage

Avantage is een groeiende IT-organisatie met ruim 200 medewerkers. Wij geloven dat IT altijd en overal voor onze klanten moet werken. Dat doen we door ingewikkelde problemen te vertalen naar simpele IT-oplossingen, waardoor onze klanten productiever gaan werken. Er is een collegiale werksfeer en ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie.

www.avantage.nl

Basefarm

Ja, ook Basefarm zit in de Cloud! Al 18 jaar zijn wij een Europese Managed Service Provider. Al onze klanten hebben hun meest belangrijke applicatie aan ons toevertrouwd met 1 taak: Optimale beschikbaarheid van hun applicatie! Dit doen wij met public, private en hybrid cloudinfrastructuur en -diensten Daarnaast is Basefarm gespecialiseerd in Big data zoals AI, Machine Learning en gegevensbeveiliging: dát is onze specialisatie. Klinkt goed hè?

Maar wat Basefarm nou écht leuk maakt, dat zijn onze mensen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Basefarm is begonnen in Scandinavië waar veel van jouw toekomstige collega’s zitten. Allemaal een beetje nerdy en allemaal mensen die ervan houden om na te denken over techniek en innovatie. En niet geheel onbelangrijk: mensen die dit kunnen vertalen naar praktische oplossingen voor onze klanten. Want dáár doen we het uiteindelijk voor.

Wat zit erin voor jou?

Basefarm neemt jou heel serieus en investeert in jouw kennis. Naast dagelijkse on-the-job coaching staan een Basefarm Academy, Basefarm Tech Academy en de Operations Center Training al gepland. Zorg dat je ID-Card of paspoort klaarligt…. Het is namelijk niet in Nederland.

www.basefarm.com

BeeFinity

Bij de ontwikkeling van dit Web platform, kunnen we je hulp goed gebruiken! Zorg ervoor dat de BeeFinity gebruiker een ultieme ervaring krijgt bij het zoeken en gebruiken van miljoenen producten. Wist je dat mensen in de industrie nog steeds gebruik maken van dikke papieren catalogussen? Wij willen daar een duurzame oplossing voor bieden. BeeFinity is een merknaam van Yellax. Bij Yellax werken we aan de toekomst van de industrie. Onze klanten zijn dus bezig om fabrieken te ontwerpen. Het team bestaat uit 10 ontwikkelaars, testers/support en een product owner. In ‘het veld’ werken nog eens 40 collega’s in de praktijk met onze software bij klanten.

Laat je niet afschrikken, we staan altijd klaar om je iets te leren wat je nog niet weet! Techniek: Angular – Typescript – Azure – C# – Projectmethodiek Scrum – Mongo DB – SQL

www.BeeFinity.com

BIT

Bij BIT werken 35 medewerkers. Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed en veilig bij één partij willen regelen. Wij besteden veel aandacht aan onze klanten. Daarom willen we graag dat je met de goede oplossing komt, ook als dat vraagt dat je even wat langer nadenkt of met een collega overlegt.

www.bit.nl

Bizway

Veilige hosting en werkplekbeheer, dat is waar Bizway (onderdeel van de Intermax Group) goed in is. Door middel van persoonlijke support ga jij meedenken met de IT-uitdagingen van onze klanten. Jij levert oplossingen waarop de klant kan vertrouwen. En dat maakt je werk nu zo leuk!

Wij zijn een jonge club mensen, onze organisatie is volop in ontwikkeling en het opleiden van mensen zoals jij zit in ons DNA. Bij ons ben je dus aan het juiste adres om samen met de organisatie mee te groeien en te ontwikkelen.

bizway.nl

Blue10

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak. Kom jij ons team versterken?

www.blue10.com

bosworX

Bij bosworX kun je aan de bak! Met 25 collega’s verzorgen wij de ICT voor duizenden gebruikers. De eerste die zegt dat iets niet bij zijn takenpakket hoort die mag trakteren. Samen zijn we verantwoordelijk.

Van nieuwe collega’s krijgen we wel eens de feedback dat het voelt dat ze in het diepe gegooid worden. Als je dat uitdagend vindt, als je van aanpakken houdt dan pas je bij bosworX. Natuurlijk zorgen we voor goede begeleiding, maar zelfredzaamheid staat hoog in het vaandel. Dat betekent ook dat je veel vrijheid hebt. Bij voorkeur gaan we op de fiets naar onze klanten. Creativiteit wordt gewaardeerd, eigenwijsheid als je een goed verhaal hebt. Moonshots zijn welkom. 

 

Samengevat: leer ècht een vak, bij bosworX aan de bak!

www.bosworx.nl

Caesar Experts

Wij helpen organisaties om hun business doelstellingen te realiseren. Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van krachtige, vernieuwende ICT-oplossingen. Onze combinatie van vakmanschap en toegewijde medewerkers is hierbij dé sleutel tot succes.

Respectvol, passie, gedreven, samenwerken, enthousiast, betrouwbaar; het zit bij elke werknemer in het bloed! Ook bij jou? Dan ben je onze nieuwe collega.

caesarexperts.nl

Claranet

Claranet is expert in IT-infrastructuur met jarenlange ervaring op het gebied van (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting én cloud. Als medewerker van Claranet ben je onderdeel van een informele, open cultuur waarin je aangemoedigd wordt je verantwoordelijkheden te nemen, zowel voor je werk als voor je persoonlijke ontwikkeling; of dit nu op het eigen vakgebied is of op andere gerelateerde vaardigheden of competenties. Ieders bijdrage is waardevol en er is sprake van een sterke teamspirit. Bij Claranet werk je in een dynamische, op groei gerichte organisatie wat met zich meebrengt dat je flexibel moet zijn en goed om kunt gaan met veranderingen.

Onze dienstverlening is letterlijk en figuurlijk grensverleggend. Met een jaaromzet van meer dan € 360 miljoen en ruim 1.800 medewerkers is Claranet in acht landen op twee continenten vertegenwoordigd met kantoren, datacenters en een eigen internationaal netwerk. Ondanks de internationale groei heeft de focus sinds de oprichting in 1996 altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters.

Claranet heeft bij het Computable Cloud50-onderzoek in 2018 een tweetal topnoteringen in de wacht gesleept als runner-up voor beste werkgever en meest innovatieve Cloud Service Provider.

www.claranet.nl

CloudVPS

Sluit je ogen eens en denk na: de grootste public OpenStack omgevingen van Nederland. Met jouw handen aan de knoppen. 

We zijn een jong en dynamisch bedrijf met als focus om onze grote klanten met complexe omgevingen te helpen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ons OpenStack platform. We werken in hechte teams en nemen de tijd om zaken aan elkaar uit te leggen. Door middelen aan te reiken waarmee bedrijven een eigen cloudoplossing volledig geautomatiseerd kunnen uitrollen, is CloudVPS uitgegroeid tot de grootste cloud providers in de Benelux.

Sinds 2019 is CloudVPS onderdeel van team.blue. Met ruim 1.000 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.

www.cloudvps.nl

Conclusion FIT

Conclusion FIT is dé partner die de hele ICT keten overziet. Van datacenter tot en met eindgebruiker. Samen met ruim 350 bevlogen vakspecialisten ontwerpen, bouwen, migreren, beheren én innoveren wij IT-landschappen bij startups, groeiers en gevestigde namen. Downtime is voor ons geen optie. Snel en proactief handelen, op elkaar kunnen bouwen en er 200% voor gaan, zijn overduidelijk gemeenschappelijke delers binnen onze club. Nieuwsgierig geworden? Join us! En ontdek wat je nog meer in je mars hebt.

www.conclusionfit.nl

Constant IT

Constant IT, gevestigd in de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

De combinatie van kennis en ervaring maakt dat wij klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze eigen organisatie en die van onze klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.  

www.constant.it

Cyso

Cyso is in 1997 opgericht door drie studenten die de huidige organisatie met 40 medewerkers nog steeds leiden. Werken bij Cyso is werken met de allernieuwste internet en cloud technologie. Wij gebruiken state-of-the-art apparatuur voor onder meer ons glasvezelnetwerk, storage toepassingen en anti-DDoS diensten. In de dagelijkse praktijk zetten wij de laatste open en closed source software in om onze hostingdiensten te verzorgen, zoals big data en object storage toepassingen, container services en cloud diensten. Samen zijn we een sterk team en doen we regelmatig leuke dingen.

cyso.com

Denit

Wil je werken met VMware, CentOS, Debian, Ubuntu Linux en/of Microsoft Windows systemen? Wil je in aanraking komen met diverse technologieën, zodat je naast je expertise ook leert omgaan met andere systemen? En wil je werken bij een topwerkgever in de hosting & cloud? Wij denken jou zeker een uitdaging te kunnen bieden!

Iedere functie bij Denit biedt voldoende en leuke afwisseling in taken en verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd en kunt jezelf zijn in een goede sfeer met veel humor. Bevlogenheid, meedenken en meewerken om werkgeluk te vergroten wordt gewaardeerd!

denit.nl

DotControl

Wij zijn DotControl. Een data-driven creative agency met kantoren in Rotterdam, Heerlen en Willemstad Curacao.

Samen met ons bureau RockBoost, bedenken én bouwen we experiences in de digitale en echte wereld. Websites, apps, platformen en campagnes met groei als resultaat. Waarbij magie ontstaat door een combinatie van onze unieke methodiek, diensten en cultuur. We werken nauw samen en in co-creatie met opdrachtgevers als National Geographic, Eredivisie, Smint, Talpa en DPG Media. 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er veel aandacht is voor je ontwikkeling. Dit doen we door middel van een buddy systeem. Je wordt gekoppeld aan een lead developer, die je begeleid in je ontwikkeling. Dit doen we door je écht aan toffe klantprojecten te laten werken en door direct te communiceren met de klant. Er is altijd ruimte voor opbouwende feedback. Wij verwachten dat er open, eerlijk en op een professionele manier met elkaar gecommuniceerd wordt. Zo zorgen we er voor dat er vroegtijd geëscaleerd wordt, waardoor er een veilige omgeving ontstaat om te leren en groeien.

Wat wij misschien nog wel belangrijker vinden, is je persoonlijke groei. Tijdens maandelijkse 1:1’s die gepland staan met jouw lead, willen wij echt de focus leggen op je persoonlijke groei en happiness. 

dotcontrol.com

Eshgro

Wij zijn Eshgro, een Cloud service leverancier die bedrijven begeleidt in hun transitie naar de Cloud om een moderne, digitale werkplek te creëren. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Met onze Cloud Configurator, een catalogus van 700 business applicaties, helpen wij onze klanten in 7 stappen naar de Cloud!

Het overtreffen van verwachtingen, een ‘Can Do’ mentaliteit en het hebben van plezier in je werk, omschrijven onze cultuur. Er worden regelmatig uitjes en borrels georganiseerd. Ook is er genoeg tijd voor een potje tafeltennis of een gezellige lunch met collega’s. Wij hebben een ambitieuze groeidoelstelling en jij kunt daarin bijdragen!

www.eshgro.nl

Evolve IP

Evolve IP is een internationaal bedrijf met meer dan 400 medewerkers dat een breed Cloud portfolio aanbiedt gericht op communicatie systemen voor de zakelijke markt en contactcenters. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen Europa is Evolve IP toonaangevend op het gebied van Cloud Communications. Ons hoofdkantoor in Europa vind je in Rotterdam. Wil je meer weten van ons bedrijf en diensten ? Bekijk dan onze website www.evolveip.nl of neem contact met ons op : 088-4283111

www.evolveip.nl

Evolve IP

Kom werken bij Evolve IP Europe! Een van de snelst groeiende Cloud organisaties wereldwijd. Ben jij sociaal, energiek en wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een internationale organisatie? Krijg je energie om met de laatste technieken aan de slag te gaan en heb je de ambitie om een Software Engineer te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken. Evolve IP biedt een dynamische werkomgeving en onbeperkte opleidingsmogelijkheden.

www.evolveip.nl

Fairbanks

Fairbanks zoekt LINUX talent!

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerbaan en wil je niet op de gebaande paden lopen? Is LINUX voor jou hiervoor het juiste OS?

Fairbanks ontwerpt, bouwt en beheert innovatieve Open Infrastructure en OpenStack private cloud omgevingen. Onze teams bestaan uit ervaren engineers met uiteenlopende persoonlijke en professionele achtergronden, en bij deze leerbaan wordt je “on the job” opgeleid tot professional! Je werkt met verschillende Linux gerelateerde oplossingen en leert in teamverband meer en meer ‘cutting edge’ technieken te gebruiken zoals OpenStack, Ansible, Docker, SaltStack, Kubernetes en Ceph.

Fairbanks vindt het een uitdaging om jong talent op te leiden tot professionals, de werkzaamheden vinden dan ook plaats in een hecht team waarbij de focus ligt op samenwerking, kennisdeling, taakverdeling en training on the job. Door deze samenwerking, kennisdeling, taakverdeling en training kom je telkens een stap verder in de techniek, en zal je merken dat je kennisgebied zich snel uitbreidt. Wanneer je je een nieuwe techniek eigen gemaakt hebt, dan kun je hier mee aan de slag en ervoor kiezen wederom een nieuwe oplossing te leren kennen.

www.fairbanks.nl

Flooris

Join het flooris team in Woerden en bouw aan de toekomst! Ontwikkel je skills door user stories weg te tikken. Bij flooris bouw je mee aan maatwerk shops en specifieke web portalen. Met je MacBook Pro maak je onze klanten helemaal wild met de dikste oplossingen die toekomstbestendig zijn. Veel voorkomende stack onderdelen zijn:  PHP, Javascript, VueJS, InertiaJS, Algolia, TailwindCSS, Statamic en Laravel.

“Wat eten we?“ is een veel voorkomende vraag bij ons. Het consumeren van code zorgt voor een gezonde behoefte aan tosti, subway of één van de lekkere broodjes bij de brasserie op de begane grond.

flooris.nl

GKS ICT Solutions

GKS ICT Solutions maakt onderdeel uit van een dynamische onderneming in de Betuwe. Wij zorgen flexibel, persoonlijk en snel voor ICT oplossingen, regelen altijd overal snel internet met bedraad en draadloze verbindingen.  En we zijn bedreven met het installeren van slimme camerasystemen voor observatie- en bewakingsdoeleinden.

Onze dienstverlening is innovatief en onze werkcultuur is informeel en open. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, juist omdat je flexibel, leergierig en gedreven bent. Daardoor word je als medewerker gewaardeerd binnen onze groeiende onderneming.  Er is aandacht voor jou als persoon en we hebben regelmatig een bedrijfsuitje of een leuke attentie. Pak jij een probleem op als een uitdaging? En wil je graag deel uit maken van een onderneming, die vooruit kijkt en werkgeluk belangrijk vind? Dan ben je welkom in ons team.  

www.gks.nl

Hosted.nl

Hosted.nl is een managed hosting partij waarbij je alle denkbare ICT oplossingen voorbij ziet komen. Deze dienstverlening bieden wij aan bij bedrijven, overheden en instellingen. Diensten die wij aanbieden zijn onder ander public cloud oplossingen op basis van KVM, Citrix, XenServer, Hyper-V, VMware of binnen de Azure-stack! Of dat het nu Kubernetes zijn of Docker, niets is ons te gek! We houden van automatiseren zodat wij voldoende tijd overhouden om achter de flipperkast te duiken! 

Wij zijn een jong en erg gedreven team en zeer betrokken met onze klanten. 

hosted.nl

i4PROJECTS

i4PROJECTS is een nuchtere hardwerkende ICT partij uit Ede en omgeving, zonder kapsones die gewoon goed werk wilt leveren. Wij geloven dat de relatie met jouw klanten heel waardevol voor je is. Want een goede relatie met een klant betekent dat hij of zij tevreden is met de diensten die jij levert. Op een no-nonsense manier laten we je zien hoe ICT en automatisering in jouw voordeel werkt als je het goed inzet.

www.i4projects.nl

Infradata

Infradata is een grote organisatie en staat bekend als de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator gericht op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks. Infradata levert als Network Integrator een substantiële bijdrage aan de realisatie van de hoogwaardige Next Generation Network infrastructuur in Nederland.

www.infradata.nl

Interconnect

In 1995 werd Interconnect door de broers Rob en Jeroen Stevens opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers. Het hoofdkantoor van Interconnect is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2006 is daar ook het eerste datacenter gevestigd. In 2011 is het tweede datacenter van Interconnect geopend in Eindhoven. Wij opereren onafhankelijk van derden en maken altijd strategische keuzes die bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten. Ambitieuze jongeren zijn welkom bij ons!

www.interconnect.nl

Intermax

Intermax, de cloud- en managed securityspecialist gelooft dat jouw carrière de sleutel is voor ons succes. De ontwikkelingen in onze branche gaan snel. Jij houdt deze bij om te zorgen dat we onze klanten oplossingen voor de toekomst aanbieden. En dat maakt je werk nu zo leuk. Officieel zijn we een ‘Great Place To Work’. Een organisatie waarbij veel activiteiten naast het werk worden georganiseerd en iedereen elkaar goed kent.

www.intermax.nl

IT Support Groep

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen, altijd en overal veilig moet kunnen werken. De focus op security, privacy en identity is noodzaak geworden. Cybercriminaliteit zit namelijk écht in een volwassen fase. En werken in de cloud? Hier kunnen we niet meer omheen. De groei van mobiel werken zal nog verder doorzetten en niet meer weg te denken zijn. Als je bij ons komt werken, ben je voorlopig nog niet uitgeleerd.

www.itsupportgroep.nl

Kirema Personalize IT

Kirema Cloud technology ondersteunt organisaties op alle mogelijke manieren bij het inrichten van een betrouwbare, flexibele en veilige IT-omgeving. Een fundament voor een optimaal presterende organisatie. Door het bedenken en implementeren van slimme IT-oplossingen voor de inrichting van uw infrastructuur, zoals een Cloud desktop, Office 365, IP-telefonie en Wi-Fi. Jong talent krijgt alle kansen binnen onze organisatie.

www.kirema.nl

Korton

Korton is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling en exploitatie van mobiliteitsoplossingen, ICT-dienstverlening en Cloud services. Wij ondersteunen organisaties, bedrijven en mensen, dit om tijd en geld te besparen en nieuwe innovatieve digitale veranderingen te omarmen. Door de groei die Korton doormaakt, zijn er momenteel veel veranderingen en gaan we als organisatie veel nieuwe uitdagingen tegemoet! Zo gaan we binnenkort verhuizen naar een nieuw pand en zijn we nieuwe markten aan het aanboren. We zijn daarom op zoek naar engineers die goed zelfstandig kunnen werken, met de klant meedenken en initiatief durven nemen! Wat krijg je daarvoor terug? Veel vrijheid, de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe technologieën en 70 gezellige collega’s. We hebben een open en informele cultuur met veel ruimte voor humor.

korton.nl

Leaseweb

Leaseweb is 'in de clouds' begonnen. Onze Nederlandse oprichters waren 20 jaar geleden nog actief als professionele piloten. Ze begrepen het belang van betrouwbaarheid en internationale connecties. Ze gingen grenzen over. Ook vandaag de dag maakt die visie nog deel uit van ons DNA. Uitgroeien van startup tot internationale speler is nog maar het begin. Leaseweb is een ideale start als je internationaal wilt gaan werken.

www.leaseweb.com

Luna

Luna is één van de langst bestaande Internet Service Providers in de Nederlandse internetmarkt. Wij zijn in 1994 gestart als leverancier van internetverbindingen aan particulieren en het MKB. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot expert op het gebied van Managed Hosting (VMware) en aanbieder van ICT-totaaloplossingen voor de (groot)zakelijke markt. De gehele IT-infrastructuur is in eigen beheer, zodat Luna zo min mogelijk afhankelijk is van derden. Een compacte organisatie die innoveert en waar je veel kunt leren.

luna.nl

MCX

Heb je een mening en ga je een technische uitdaging niet uit de weg? Kom dan bij MCX werken. MCX beheert al 20 jaar haar eigen cloud van waaruit wij onze klanten bedienen. De private cloud wordt aangeboden vanuit drie datacenters. MCX verzorgt de volledig infrastructuur om de klanten toegang te bieden tot hun applicatie in het datacenter.
Het beheer wordt in teams uitgevoerd voor een groep van klanten. Wij willen door elke klant als verlengstuk van hun IT afdeling worden gezien. Daarom bieden wij onze klanten een oplossing op maat. De werkzaamheden worden voor het grootste deel vanaf thuis of kantoor uitgevoerd, maar we gaan ook regelmatig op gesprek bij de klant. Jij wordt met al je kennis een belangrijke spil in het team. Ga je de uitdaging aan? Dan bieden we je een baan waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Wij geven je alle mogelijkheden (opleiding, laptop, telefoon en mogelijke leaseauto) en flexibiliteit om door te groeien. Wij zorgen voor de middelen, jij zorgt ervoor dat je de baan van je leven krijgt.

 

www.mcx.nl

Missing Piece

Missing Piece is een organisatie die gespecialiseerd is in ICT Outsourcing. Onze ICT Outsourcing omvat in principe “alles”. Het is een volledige “Server Based Computing” oplossing. Wij zorgen voor alle hardware, software en eventueel netwerkverbindingen die hiervoor benodigd zijn, inclusief telefonie via Skype voor Bedrijven, geïntegreerd in Citrix. Missing Piece richt zich hierbij op het ontwikkelen van nieuwe concepten in de dienstverlening die de bedrijfsprocessen van onze klanten ondersteunen. Wij zien dat steeds meer organisaties de ICT uitbesteden.

Missing Piece groeit mee met alle mooie technologische ontwikkelingen die hier onderdeel van zijn!

Wil jij deel uitmaken van onze enthousiaste club mensen, werken in een prettige en informele werksfeer en meegroeien in de mooie technologische ontwikkelingen? Solliciteer dan bij Missing Piece!

www.missingpiece.nl

Nedcomp

De technische basis op orde!

Nedcomp is een gecertificeerde Managed Service Provider met een persoonlijke touch. Managed Hosting, Managed Cloud of een goed advies over de infrastructuur; ons team houdt van uitdagingen en biedt dan elk project een veilige en betrouwbare oplossing. Met 20 jaar ervaring en een hecht team zijn we inmiddels specialist in Maatwerk zorghosting en zijn trots op onze samenwerking met E-zorg. Wij zijn op zoek naar een ‘jonkie’ die in het team past, graag uitdagende projecten oppakt en humor heeft.

www.nedcomp.nl

Netformatie

Netformatie is een onderneming die sinds 2002 bestaat en actief is in kantoorautomatisering, hosting (private & public cloud), cloud-software, VOIP telefonie, managed wifi & netwerk infrastructuur (routers, switches, firewalls, etc). Naast een aantal grote landelijke en internationale spelers bedient Netformatie met name klanten in de regio Noord-Holland. Met een focus op innovatieve technologie, beheer en support van IT en Telecom infrastructuren in bedrijfskritische omgevingen heeft Netformatie een gedegen naam opgebouwd. Wij hebben een platte organisatie met een informele cultuur en we delen onze passie en kennis graag met jou.

netformatie.nl

New Media 2Day

New Media 2Day is een snel groeiende organisatie met een platte en heldere structuur. Wij helpen

onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice. Je werkt in het dynamische Pand Noord in Amsterdam, waar meer dan 50 van onze klanten gevestigd zijn. Zij lopen regelmatig binnen. Geen dag ziet er hetzelfde uit.

nm2d.nl

NSO

NSO is een ambitieuze organisatie en altijd op zoek naar toptalent!

Als aanstormend ICT professional bij NSO ondersteun je de medewerkers van onze klanten snel, vakkundig en vriendelijk met al hun IT-vragen en problemen. Je spreekt afwisselend met de directeur van een groot bedrijf, logistiekmedewerker of een interne IT-manager. Je logt het ticket en gaat aan de slag.

Dé ICT professional bij NSO is mogelijk anders dan je gewend bent. Onze professionals lossen namelijk álle incidenten en service verzoeken op. Makkelijk of moeilijk, server of desktop, printer of hypervisor. Er is geen tweede of derde lijn. You’re it. Daarom zitten er alleen toppers in dit (klanten)service-team en is het opleidingsplan erop gericht om je doorlopend breder en dieper te ontwikkelen.

NSO is een succesvolle Managed IT dienstverlener met een Rotterdamse mentaliteit die de tijd neemt om naar je te luisteren. Wij helpen bedrijven om productiever, innovatiever en winstgevender te zijn. Dat doen wij met passie voor ons vak, met persoonlijke dienstverlening en door ons werk gewoon te doen. Alles wat wij doen is erop gericht het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

www.nso.eu

Pangaea Digital Agency

Your online succes is our goal
Dit is en blijft onze focus. We bedenken iedere dag nieuwe manieren om onze klanten nog succesvoller te maken. Dat maakt ons blij!

PANGAEA Digital Agency is in 1995 begonnen als één van de eerste digital agencies.
Deze voorsprong hebben we altijd optimaal ingezet om boven verwachting te presteren.
We horen bij de top 5 full service digital agencies in Nederland en hebben samen met de KMGroup BV ongeveer 50 medewerkers in dienst.

Het succesvol maken van onze klanten doen we met ons eigen platform waarmee de klant het verschil kan maken in de markt.Het platform is continue in ontwikkeling. Deels wordt de architectuur steeds verder ontwikkeld obv de laatste technieken en deels worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De nieuwe functionaliteiten bedenken we vanuit ons product development team, ons marketing team of de klant zelf. Daarmee blijft de relevantie van ons platform op een hoog niveau.

We werken volgens scrum, wat ons betreft de beste manier om in een development team te werken. Daarbij werken we voor een heel uiteenlopend portfolio aan klanten. Van start-ups en scale-ups tot grote e-commerce partijen en internationale hotelketens. Alles wat we ontwikkelen draagt bij aan het succes van onze klanten.

Als startend junior developer wordt je gekoppeld aan een senior developer die je begeleidt in je ontwikkeling en duale HBO opleiding. Natuurlijk ga je ook samen met je collega’s aan de slag met mooie klantprojecten. 

Ben jij de developer die mee wil werken aan de creatie van een Platform met Impact? Neem dan contact met ons op. 

www.pangaea.nl

Parentix

Parentix is een Cloud Service Provider gespecialiseerd in het hosten van zakelijke software in de cloud. Een jonge, platte en gezonde organisatie met 50 collega’s die werken bij de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, software development, marketing en sales. Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven cloud engineers die graag willen werken bij een leuk en groeiend bedrijf.

www.parentix.nl

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een leerwerkplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een leerwerkplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Provide

Provide is een organisatie die al jarenlang klanten ontzorgt door geheel of gedeeltelijk de verantwoordelijkheid voor de goede werking van de IT uit handen te nemen. De focus van Provide ligt op het realiseren en beheren van werkplek tot datacenter inclusief de applicaties en beveiliging zowel op locatie als op afstand. Wij beheren & monitoren op een slimme en effectieve manier. Kortom, wij ontzorgen onze klanten! Provide is een platte organisatie met een informele structuur waarbij eenieder de kans krijgt zich persoonlijk te ontwikkelen en initiatief zeker gewaardeerd wordt. Voel jij je in zo'n organisatie thuis….. dan willen wij graag kennis met je maken!

provide.nl

Proxsys

Welkom bij Proxsys!

Jezelf ontwikkelen bij een ICT-bedrijf waar passie voor technologie door de aderen vloeit? Ervaring opdoen bij een bedrijf waar je zelf aan de knoppen zit? Werken bij een bedrijf dat met vette techniek een geheel eigen platform heeft gebouwd en tot diep in de infrastructuur alles zelf ontwikkelt en beheert? Met zo’n 60 professionals elke dag met plezier samen meters maken? Waar klanten èn medewerkers centraal staan en jij zelf je carrière bepaalt?

Als dit je aanspreekt, kom dan vrijblijvend een bak koffie bij ons drinken en sfeer proeven. Je mag zelf bepalen met wie, want we doen niet aan moeilijke brieven of ingewikkelde procedures.

www.werkenbijproxsys.nl

Quality

Quality is bij uitstek de kennisorganisatie op het gebied van Business & Solution Architectuur. Wij houden ons bezig met de meest uitdagende, diverse en complexe vraagstukken op het gebied van Cloud, Security, Network en SDN. Als kennisorganisatie zijn wij altijd op zoek naar specialisten die zich thuis voelen in een multidisciplinair team en met passie de behoeften van onze klanten vertalen naar passende (maatwerk)oplossingen. De ontwikkelingen m.b.t. de Cloud staan niet stil. Voor ons betekent de Cloud meer dan alleen data-overdracht naar de Cloud. Ons multidisciplinair team begeleidt onze klanten optimaal bij verschillende Cloud-transitievraagstukken op het gebied van business, informatie en techniek. Al deze aspecten zijn van groot belang voor een succesvolle Cloud strategie. Van het vaststellen van de behoeften (business & strategie) tot aan de implementatie van de solutions (engineering) zijn onze klanten in goede handen, waarbij onze dienstverlening zich kenmerkt door het creëren van waarde. Werken bij Quality is een goede mix van hard werken en gezelligheid! Naast een inhoudelijke uitdaging, bieden wij je ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken. 

www.quality.nl

Quanza

Quanza Engineering is een IT dienstverlener met een platte organisatie en een informele cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werkplezier is belangrijk, maar hard werken ook, en dat zorgt ervoor dat we continu blijven groeien. Met ondertussen ruim 70 collega’s nemen we de verantwoordelijkheid voor maatwerk IT infrastructuur die altijd online moeten zijn. Werken bij Quanza betekent samen bouwen aan een snel groeiende technisch hoogwaardige organisatie.

quanza.net

Relyon

Wil jij een {Dream}Developer_ worden en ben jij er klaar voor om in de wereld van software development te duiken? Bij Relyon Service Management ga je het vak leren, on the job!

Al bijna 20 jaar is Relyon de expert in het digitaliseren van serviceprocessen. Onze software zet de toon in de markt en vanuit ons kantoor in Nootdorp werken wij dagelijks aan het optimaliseren van de webapplicatie Relyon. Kom jij ons helpen dit elke dag beter te doen?

Je krijgt je plekje in een klein maar ervaren team van developers. We starten de dag met een lekkere kop koffie en praten elkaar bij over wat onze prioriteiten zijn die werkdag.

Dan ga je aan de slag. Onder begeleiding van een senior Software Ontwikkelaar ga je onze service management oplossing verder ontwikkelen, verbeteringen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Je krijgt de kans om met jouw slimme ideeën mee te bouwen aan oplossing waar onze klanten nog blijer van worden. Hoe chill is dat? 

www.relyon.nl

Sentia

Sentia timmert hard aan de weg. Als één van de snelst groeiende IT-dienstverleners in de Benelux kun je bijna niet meer om ons heen: hier gebeurt het! Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Delft en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft: state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten. Jong talent dat met ons meebouwt, is welkom.

sentia.nl

Serviceware

Serviceware houdt zich bezig met het verbeteren van serviceprocessen bij service georiënteerde bedrijven door het leveren van excellente software en ondersteuning. Op ons kantoor in Leiden ligt de focus op het verbeteren van serviceprocessen bij zorgorganisaties met onze oplossing Careware (ook wel bekend als Serviceware Resources buiten Nederland). Careware wordt in Nederland onder meer toegepast bij medische laboratoria, trombosediensten, thuiszorg, GGD-instellingen en bij waterlaboratoria.

Als junior developer zal je onderdeel worden van het Careware development team in Leiden. Maar is er ook veel interactie en samenwerking met collega teams in Keulen, Palma de Mallorca, Hamburg en München. Het team in Leiden is een divers team met verschillende nationaliteiten en disciplines dat continue bezig is met verbeteren van Careware en toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Je zal in aanraking komen met verschillende technologieen (Angular, C#, .Net, SQL, Docker, Android, iOS, ..) en jezelf kunnen ontwikkelen als frontend, backend of fullstack ontwikkelaar. Maar net waar jou voorkeur en ambitie ligt. Tijdens je ontwikkeling en studie zal je begeleid worden door de senior developers binnen het team.

Ben jij geïnteresseerd en wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van serviceprocessen in de zorg.

Neem dan contact op met ons: solliciteren@serviceware-se.com

serviceware-se.com

Simac

Simac kent een rijke historie. We zijn gestart in 1971, als eenmansbedrijf. Inmiddels zijn we een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1100 mensen werken, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië. Ons portfolio is heel breed. Als we het kort moeten omschrijven dan leveren en onderhouden we bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen.

Onder de holding Simac Techniek NV bevinden zich werkmaatschappijen, de Simac-bedrijven, met een breed assortiment aan oplossingen, producten en diensten. De oplossingen die de Simac-bedrijven aanbieden zijn te verdelen in twee gebieden: 

Information technology
We leveren een breed scala generieke IT-diensten met een focus op ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en ontwerp, bouw en levering van branchespecifieke en oplossingsgerelateerde applicaties. 

Smart technology
Voor diverse nichemarkten bieden we hooggespecialiseerde technologieoplossingen.

Simac is een familiebedrijf. De familie van de oprichter (Mac van Schagen) is eigenaar van Simac. Zijn zoon, Eric, is de huidige directeur en zijn kinderen werken inmiddels ook in het bedrijf.

Meer informatie over het bedrijf en onze oplossingen vind je op www.simac.comwww.werkenbijsimac.nl

www.simac.com

SoftTech

Ben jij op zoek naar een leuke studie-/leerbaan? Wil je met Microsoft technologie aan de gang? In een team met collega’s die allemaal passie voor techniek hebben? Dan is SoftTech een leuk bedrijf om te komen werken.

SoftTech verzorgd voor mkb bedrijven in Nederland de automatisering. Dit werk varieert van het ondersteunen van gebruikers tot het uitrollen van nieuwe omgevingen. Jij zorgt samen met je team dat de automatisering goed aansluit bij de klanten. Daarom heb je ook de mogelijkheid diensten vanuit ons datacenter aan te bieden. Vanuit onze locatie in Zoetermeer werken we met 35 man, dus je hebt veel persoonlijk contact met iedereen. Ons kantoor zit vlak naast het station en midden in het centrum.

www.softtech.nl

SoftTech

SoftTech Automatisering is sinds 1998 de specialist in softwareontwikkeling voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat MKB-bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Door een nauwe samenwerking met onze klanten komen wij tot innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van de klant ten goede komen. Met 30 medewerkers behoort SoftTech tot de kleinere bedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden. Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek, mede door het enthousiasme van het team. Hard werken, samenwerken en zelfstandig werken gaan perfect samen binnen de open bedrijfscultuur. De sfeer is prettig en familiair, dit wordt bevestigd door het lage personeelsverloop.

Bij ons werk je altijd in een vast team met fijne collega's.

www.softtech.nl

Solvinity

Solvinity levert private, public en hybrid clouddiensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Bij Solvinity werken mensen met passie. Momenteel hebben we ruim 250 nieuwsgierige en ambitieuze Solvineers in dienst, verspreid over vier Nederlandse vestigingen. We bieden een enthousiaste en dynamische werkomgeving waarin innovatie centraal staat. Creativiteit, expertise, integriteit en commitment zijn de kernwaarden die bij ons de basis vormen voor de nauwe en vaak langdurige band die we opbouwen met onze klanten. 

Tijdens je leer/werk traject ga je, misschien wel voor het eerst, kennismaken met het bedrijfsleven. Spannend en leerzaam, maar vooral ontzettend leuk. Jouw leerproces staat bij ons voorop. Daarom word je goed begeleid en zoeken we samen naar de taken en opdrachten die het beste passen bij jou en jouw niveau. Want eerlijk is eerlijk, als jij het naar je zin hebt, dan leidt dat voor ons ook tot het beste resultaat.

www.solvinity.com

Speyk

SPEYK is de ICT partner voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Met meer dan 35 medewerkers sterk in advies en implementatie van managed- en cloud services. Dienstbaar naar klanten: De prettige mentaliteit van toen met de betrouwbare en toekomstgerichte technieken van nu. Nieuwerwetse ICT, dat is SPEYK.

www.speyk.nl

Successfully

Heb jij een passie voor nieuwe technologieën en lijkt het jou te gek om mee te bouwen aan de digitale toekomst van bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onder invloed van technologische ontwikkelingen verandert de wereld ontzettend snel. Om relevant te blijven is het voor bedrijven van groot belang dat zij hier op blijven inspelen. Successfully staat voor haar klanten klaar op het moment dat er vorm moet worden gegeven aan deze verandering. We bieden op maat gemaakte IT-oplossingen voor een grote verscheidenheid aan klanten.

What’s in it for you?

Omringd door enthousiaste en gedreven collega’s en in een open en toegankelijke werkomgeving bieden we je een continue uitdaging, zowel in het werk als in onze Gameroom. Er is namelijk altijd wel iemand in voor een potje tafeltennis. 😉 Daarnaast is er alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en doe je uitgebreide werkervaring op door deel uit te maken van een groeiende organisatie met uiteenlopende projecten. Ben jij klaar voor deze vliegende start van je carrière in de IT? Solliciteer dan bij ons!

www.successfully.nl

Sysactive

SysActive is actief als specialist in IT systeembeheer en expert op het gebied van IT-security. Onze kracht is de combinatie van expertise op virtualisatie, security, database beheer (Oracle en PostgreSQL) IT infrastructuur, kantoor automatisering en mobile device management.
We hebben een voorliefde voor open-source oplossingen en gebruiken altijd gerenommeerde hard- en software. We vinden het een uitdaging om jong talent op te leiden tot professionals

www.sysactive.nl

team.blue

Wat ga je doen?
Met een goede kop koffie voor jouw neus ga je met jouw to-do’s aan de slag. Daar waar je ondersteuning nodig hebt, kun je rekenen op jouw teamgenoten; alles om de doelstellingen te halen. Je werkt hard in een jonge, dynamische omgeving, omringd door ambitie. Aan het eind van de week is er tijd voor reflectie: wat ging er goed, en wat kan er eventueel beter. Op deze momenten deel je jouw mening open en eerlijk met jouw collega’s en verbeter je op die manier de werking van het team.  

Over team.blue
team.blue is een leidende digital enabler en biedt krachtige digitale hulpmiddelen en presencetools aan bedrijven en ondernemers. De groep is ontstaan door de fusie van de Nederlandse TransIP Group, de Belgische Combell Group en de Italiaanse Register Group in 2019. Het gecombineerde bedrijf vormt een nieuw powerhouse in de techsector en bedient meer dan 2 miljoen klanten in 10 landen, ondersteund door ruim 1000 medewerkers verspreid over heel Europa.

Bij team.blue werken collega’s met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. We zijn allemaal verschillend, maar dragen gezamenlijk wel een visie uit: 

We love automation
We willen dat iedereen het meeste uit zijn creativiteit haalt zonder tijd te verspillen aan repetitieve taken.
We never stop improving
Wij zijn altijd bezig om het beste uit onszelf te halen, ongeacht de situatie!

We are self-sufficient and take control
Door jou ownership te geven over je projecten, blijf je scherp.

Wij werken vanuit onze talenten en competenties. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. We geloven dat iedereen een autonome, transparante en onafhankelijke plek op het internet verdient om hun online dromen werkelijkheid te maken en die met de wereld te delen. Om dit te bereiken moeten we groots denken en nog groter doen! Sluit jij je aan bij ons team? 
 

team.blue

Telindus

Telindus, onderdeel van de Proximus Company, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van IT-infrastructuur oplossingen. Dankzij een hoog certificeringniveau en toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, loopt Telindus voorop in de markt. Telindus heeft ruime ervaring met klanten in alle segmenten van de markt. Wij zijn continu op zoek naar IT-specialisten met een commerciële of technische achtergrond. Je moet om kunnen gaan met een veranderende en groeiende organisatie en je hebt een ‘can do’-mentaliteit.

www.telindus.nl

TransIP

Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techicus aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools.

Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 1.000 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.

www.transip.nl

Tredion

Tredion is een jonge, innovatieve enthousiaste en bevlogen ICT-specialist met passie voor het vak. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst.
Met onze automatiseringsoplossingen werken bedrijven efficiënter. Zij realiseren hun doelstellingen en besparen kosten. Zij werken prettig, zonder technische beperkingen. Tredion levert ICT-oplossingen die naadloos aansluiten bij klanten.

www.tredion.nl

True

True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden, maar groots zijn in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten. Met managed webomgevingen richten we ons op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Wij zoeken mensen die in iedere werkdag een uitdaging zien.

www.true.nl

Uniserver

Uniserver maakt complexe IT-processen simpel en wil daarin de allerbeste zijn. Die toppositie dwingen we af door ‘gewoon’ te blijven, te doen en te bewijzen. Alleen 100% is voor ons goed genoeg, zelfs als klanten ons al waarderen met een tien. Op deze Uniserver-manier bieden we onze klanten een goede nachtrust in de cloud. Maar ondanks dat veiligheid, stabiliteit en continuïteit ons bestaansrecht is, hebben we het lef om te blijven veranderen. Leer jij met ons mee?

www.uniserver.nl

Vancis

Bij Vancis zorgen we dat onze klanten in het onderwijs, onderzoek, de zorg en lokale overheid hun doelen kunnen verwezenlijken. Dit doen wij door het aanbieden van betrouwbare Cloud & Managed Services. Met onze 80 deskundige medewerkers werken we iedere dag aan deze doelstelling. Bij Vancis krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Zo bepaal je zelf je werkuren en is er de mogelijkheid om thuis te werken. Passie voor je werk en plezier hebben vinden wij belangrijk. Wil jij het studeren combineren met ervaring opdoen in de praktijk? Kom bij Vancis werken!

vancis.nl

VPSServer.com

VPSServer.com is een jong en internationaal georiënteerd bedrijf. Onze klanten komen uit landen over heel de wereld. Op dit moment hebben wij meer dan 10 datacenters in gebruik van waaruit wij onze producten aanbieden. Deze zijn verspreid in Noord-Amerika, Europa en Azië. Wij bieden schaalbare Virtuele Servers aan tegen een zeer scherpe prijs. 

Ons team is jong, erg gedreven en zeer betrokken. Wij willen ons team versterken en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s met dezelfde mentaliteit.

VPSServer.com

Zaaksysteem

Klein team met een grote missie? Yup! Wij maken namelijk het beste ticketsysteem voor de overheid. Vraagt iemand bij de gemeente bijvoorbeeld een parkeervergunning aan? Dan helpt het systeem om dit stap voor stap af te handelen. Niet stoffig, maar handig dus! Dit deden wij als een van de eerste in Nederland. Net zoals dat we alles open source doen. Om de beste software te blijven maken, werken we niet alleen met eigenwijze mensen. Ook zo snel mogelijk starten de nieuwste technieken is een must. Als het ons systeem niet sloopt natuurlijk ;-)

zaaksysteem.nl